Çoko gjendet në zemër të Bllokut dhe është një nga lokalet më të frekuentuara të kryeqytetit. I themeluar në vitin 2011, Çoko solli për herë të parë kulturën e një Bistroje pariziene në Tiranë, duke mbartur sharmin  në elementët e arredimit, ngjyrat e ngrohta, muzikën Jazz dhe në shijen e hollë të pjatave  të kuruara deri në detaje. Të gjitha këto e bëjnë Çokon të shquhet si një vendtakim i të të gjitha moshave, të cilat reflektojnë energjinë e kësaj Bistroje.

Shërbimet

Custom Image

Mëngjes

Hen-Pre. 8.00 deri 12.30

Fundjave : 8:30 deri 15:00

Custom Image

Drekë

Cdo dite nga ora 12:30 deri ne 16:00

Custom Image

Darkë

Cdo dite nga ora 17:00 deri ne 24.00

Custom Image

Custom

Rezervime Dhe Evente te ndryshme

View Our

MENU

Filozofia

Filozofia jonë e thjeshtë: Dashuria vjen nga stomaku. Me këtë qëllim në mendje, ne synojmë të krijojmë pjata të freskëta, të shpejta, të përgatitura me dëshirën dhe pasionin për t’i shërbyer klientit një eksperiencë të pakrahasueshme. Ushqim i mirë i shoqëruar nga një mjedis familjar dhe shërbimi profesional nuk do t’ju lënë të ndaheni prej Çokos.

Sallate Cesar

.

Ravioli me Kerpudha

.

Pancake me Recel

.

Yakitori

.

Tortellini me Ragu

.

Risotto Salmon dhe Shparguj

.

Toast Vegan

.

Toast Vegan

.
Shiko Galerine