Çoko gjendet në zemër të Bllokut dhe është një nga lokalet më të frekuentuara të kryeqytetit. I themeluar në vitin 2011, Çoko solli për herë të parë kulturën e një Bistroje pariziene në Tiranë, duke mbartur sharmin  në elementët e arredimit, ngjyrat e ngrohta, muzikën Jazz dhe në shijen e hollë të pjatave  të kuruara deri në detaje. Të gjitha këto e bëjnë Çokon të shquhet si një vendtakim i të të gjitha moshave, të cilat reflektojnë energjinë e kësaj Bistroje.

Our

Custom Image

Breakfast

Hen-Pre. 8.00 deri 12.30

Weekend (Brunch) 9:00-15:00

Custom Image

Lunch

Cdo dite nga ora 12:30 deri ne 16:00

Custom Image

Dinner

Every day from 17:00 to 24:00

Custom Image

Custom

Reservations and various Events

View Our

MENU

Filozofia

Filozofia jonë e thjeshtë: Dashuria vjen nga stomaku. Me këtë qëllim në mendje, ne synojmë të krijojmë pjata të freskëta, të shpejta, të përgatitura me dëshirën dhe pasionin për t’i shërbyer klientit një eksperiencë të pakrahasueshme. Ushqim i mirë i shoqëruar nga një mjedis familjar dhe shërbimi profesional nuk do t’ju lënë të ndaheni prej Çokos.