Toke 1   

Supe Dite

Sallate Pala

   Toke  2   

Scamorza me patellxhan

Penne India

   Toke 3   

Sallate shtepie

Tagliata Pule

Strudel me Molle dhe akullore

   Ajer 1   

Supe Dite

Risotto Vegan

   Ajer  2   

Sallate Pala

Risotto me Radicchio

   Ajer 3   

Torte me sardele

Tagliatelle me porcini

   Uje 1   

Qofte kungulli me salse taratori

Risotto me perime

   Uje  2   

Supe Dite

Lulelaker me Veshke

   Uje 3   

Brie me recel luleshtrydhe

Gjuhe vici me salse jeshile

   Zjar 1   

Spring rolls spinaq dhe djath

Risotto Milanez

   Zjar  2   

Krahe pule me krem Mango

Risotto me porcini

   Zjar 3   

Sallate popay

Linguine carbonara

   Coko 1   

Tempura kungulli

Risotto me radicchio

   Coko  2   

Kroketa djathi

Sallate me avokado mozzarella

   Coko 3   

Sallate me oktapod

Pacheri me oktapod