Mirësevini

Çoko

Çoko gjendet në zemër të Bllokut dhe është një nga lokalet më të frekuentuara të kryeqytetit. E krijuar në vitin 2011, Çoko solli për herë të parë kulturën e bistro-barit parizien si në formë,ashtu dhe në përmbajtje. Ambjenti i arreduar bukur, harmonia e ngjyrave dhe muzika jazz Krijojnë një atmosferë të shkëlqyer. Çoko tashmë është shndërruar në një vendtakim të të gjitha moshave, por që në thelb reflektojnë energjinë e rinisë.

Shërbimet Tona

Custom Image

Mëngjes

Hen-Pre. 8.00 deri 12.00

Fundjave : 8:30 deri 15:00

Custom Image

Drekë

Cdo dite nga ora 11:00 deri ne 17:00

Custom Image

Darkë

Cdo dite nga ora 17:00 deri ne 24.00

Custom Image

Custom

Rezervime Dhe Evente te ndryshme

Our

MENU

Premtimi

YNË

Të shërbejmë gatime të freskëta si në shtëpi,të përgatitura me dashuri.Të shoqëruara me një shërbim miqësor, në një ambjent të rehatshëm dhe familjar dhe të ofruar me çmime të arsyeshme.Sepse dashuria vjen nga stomaku…

Quinoa Falafel

.

Filetë Viçi

.

Gjuhë Viçi Surf & Turf

.

Cheesburger

.

Filetë Pule Teriyaki

.

Mënges Tipik Shqiptar

.

Croque Madame

.