COKO
IS LOVE

Virtual Tour

“Çoko.., do t’ju bëjë të mendoni, për një moment, sikur jeni në Paris.”
Traveler
“..my favourite breakfast spot.”
The Independent
Çoko gjendet në zemër të Bllokut dhe është një nga lokalet më të frekuentuara të kryeqytetit. Ekrijuar në vitin 2011, Çoko solli për herë të parë kulturën e
bistro-barit parizien si në formë,ashtu dhe në përmbajtje. Ambjenti i arreduar bukur, harmonia e ngjyrave dhe muzika jazz Krijojnë një atmosferë të
shkëlqyer. Çoko tashmë është shndërruar në një vendtakim të të gjitha moshave, por që në thelb reflektojnë energjinë e rinisë.

Çoko is Love.

Events